30. toukokuuta 2012

Shelttitreffejä ja stailausta

Shelttitreffeillä. (Muska, Kara, Viima ja W)
Käytiin eilen Wilsonin kanssa shelttitreffeillä Karan, Muskan ja Viiman kanssa. Wilson oli porukan pienin ja ensin jäi vain katselijan asemaan, kun muut koirat, varsinkin Kara ja Viima juoksivat ja riehuivat. Kaikki uudet ihmiset kiinnostivat W:tä koiria enemmän ja ajattelinkin, ettei Wilson ryhdy leikkiin ollenkaan. Kun oltiin sitten lähdössä jo kotiin päin koko porukka, Wilson keräsi rohkeutensa ja pisti leikiksi Karan kanssa. Hyvä, että Wilson sai vielä treffien päätteeksi mukavan leikkikokemuksen. Uutta kertaa odotellessa.



Wilson on myös alkanut omistajansa stailaajaksi ja päättänyt, että tarvitsen uusia kesäläpsyttimiä. Kaksi paria on tuhottu siihen kuntoon, ettei niitä voi käyttää. Suorastaan mauttomia (tai oikeastaan hyvän makuisia) W:n mielestä. Onneksi on sentään jättänyt kaikki huonekalut ainakin toistaiseksi rauhaan, kengät tulevat kuitenkin pitemmän päälle halvemmiksi.

Wilson on ottanut nukkumapaikakseen minun pinkin treenikassin. Aluksi oli vain hassua kun W aina hakeutui mökillä ja kylässä siihen nukkumaan, mutta nyt sama jatkuu kotona. Ajattelinkin luovuttaa kassini W:n pediksi ja laittaa sinne pehmikkeeksi jonkun viltin, niin saan omat vaatteeni sieltä pois. Mielestäni on hassua, miksi koirat eivät koskaan nuku siellä, missä niiden kuuluisi. Wilsonillakin on vaikka miten hieno ja pehmoinen peti, mutta silti pitää mönkiä ja tunkea pieneen epämukavaan kassiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti