12. toukokuuta 2012

Rinsessa W

 Kuopiossa sataa kaatamalla vettä, eikä helpotusta ole tulossa ennen kuin huomenna. Wilsonin kannalta sääli, koska W inhoaa vesisadetta ja kastumista. Ja jos Wilson saisi päättää, sadetta ei olisi olemassakaan tai jos olisi pakko sataa, tarpeet saisi ainakin tehdä vain ja ainoastaan sisälle. Parempi, jos ulkona ei tarvitsisi käydäkään.
Harmaat ja sadetta, mutta myös lehtiä!


Tätä mieltä Wilson tosiaan on vesisateesta. Toissa aamuna W oli miehen kanssa kääntynyt ovelta takaisin ja pissinyt rappukäytävään, kun oli huomannut vesisateen. Tänäänkin jouduin suostuttelemalla suostuttelemaan Wilsonin pois katoksesta nurmikolle, koska vettä satoi aika rankasti. Kierrettiin tuo normaali pihalenkki ja rinsessa sai jopa pissin aikaiseksi. Ajattelin siinä tyytyväisenä, että voitinpas! Mitä vielä, kun pääsimme sisälle W alkoi samantien kyykkiä paperilla. W vs. R 1-1. Taistelu jatkuu!

Tänään on sitten tiedossa melkoinen sisäilypäivä. Seisomisharjoituksia, luoksetuloa ja kynsien leikkuuta. Wilson antaa muuten tosi mallikkaasti leikata kyntensä ja harjata turkkinsa. Tottakai se tapoihinsa uskollisena yrittää purra kaikkea mikä sattuu olemaan hampaiden ulottuvilla, mutta minkäänlaista rimpuilua ei esiinny. W:n kynnet on muutenkin niin helppo leikata, kun ovat valkoiset. Ennin kanssa kynsien leikkuu oli aikoinaan sellaista arpomista: mustien kynsien ja aloittelijoiden kombinaatio ei sovi kovin hyvin yhteen. Antaa Ennikin nykyään kyntensä ihan hyvin leikata, mutta pariin kertaan se on ollut tuppo jalassa, kun sakset ovat napanneet liian ison palan.

Voi olla, jos saan Joonaksen vähän avustamaan kuvauksessa laitan vielä tänään toisenkin postauksen töiden jälkeen, koska Wilson on tänään täydet 9vko!

2 kommenttia:

  1. Jos meilläkin koira saisi päättä niin tarpeet tehtäis varmaan aina ja ikuisesti sisälle, satoi tai paistoi :D

    Kiva blogi sulla muuten! Tätä on hauska seurata kun meidän pentu on muutaman päivän Wilsonia nuorempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Saattaahan tuohon koiran mielialaan vaikuttaa se, ettei omistajakaan ole niin kamalan innoissaan sateessa seisomassa :D

      Poista