4. toukokuuta 2012

Luoksetuloharjoituksia ja kyläilyä

Käytiin eilen illalla Wilsonin kanssa tuossa meidän pihan nurmialueella harjoittelemassa vähän luokse tulemista. Wilson toimi ihan tosi hyvin. Meille on vahingossa tullut "tänne" käskyksi ikään kuin maiskutus. Wilson jostain syystä reagoi siihen ihan älyttömän tarkasti, vaikka sitä en sille tarkoituksella edes opettanut. Kesken villin juoksunkin vaihtaa suuntaansa ja tulee hurjalla vauhdilla luokse. Pitää pikku hiljaa alkaa opettamaan maiskutuksen lisäksi "täällä" sanaakin, koska onhan sitä helpompi pidemmän päälle käyttää.
 


Luoksetuloa
Agility koiran ainesta?
Käytiin tänään myös eka kertaa kyläilemässä. Ei olla saatu vielä postissa Wilsonin autohäkkiä, joten poistu matkusti tämän kerran sylissä. Jotenkin kun takaraivossa hakkasi vielä Ennin ensimmäinen automatka, Wilson tuntui jopa liian helpolta. Enni oksensi ja huusi koko lyhyen matkan mitä ajettiin, mutta Wilson pisti tyytyväisenä silmää kiinni ja nukahti. Ei tietoakaan mistään matkapahoinvoinnista! Mentiin siis kyläilemään Joonaksen vanhempien luokse. Wilson matkusti hienosti hissillä oikeaan kerrokseen ja sieltä saman tien tutkimaan uutta valloitettavaa aluetta. Joonaksen vanhemmat eivät olleet vielä tulleet töistä, joten meillä oli hyvää aikaa käydä moikkaamassa marsuja ja nuuhkuttaa koko huoneista läpi ennen heidän saapumistaan. Marsuista Wilson ei oikein tajunnut mitään, vähän se päätään käänteli kun nostin sen pällistelemään Eetua, Leeviä ja Aaronia. Liekkö edes tajusi, että olivat eläviä.

Kun Joonaksen vanhemmat ja hänen pikkusiskonsa sitten saapuivat, ei Wilsonilla ollut muuta mahdollisuutta kuin hurmata kaikki. Reippaasti siis uusien ihmisten kimppuun vähän muodon vuoksi pusuttelua ja sitten maistelua. Kun muodollisuuksista oli päästy, pystyi taas riehumaan kuin viimeistä päivää. Erityisesti Sannan kanssa oli huippua leikkiä. Hetken touhuiltuaan ja riehuttuaan väsy alkoi kuitenkin painaa ja mamman jalan viereen oli hyvä nukahtaa. Niin reipas poika! Kotimatka sujui samaan tapaan kuin menomatkakin, silmät ummessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti