2. toukokuuta 2012

Ensimmäinen päivä!

Kyllä tämä koiran omistajan arki on sitten niin ihanaa! Wilson kotiutui eilen iltapäivästä. Heti sisälle astuttuaan kävi nuuskuttamassa kaikki paikat ja alkoi sen jälkeen riekkua ja leikkiä leluilla. Ei siis minkään laista arkuutta/jännitystä.

Wilson on todella itsenäinen, eikä juurikaan piittaa minun ja Joonaksen menoista tai tuloista. Jätettiin se eilen hetkeksi itsekseen ja kun tultiin takaisin n. 10 minuutin päästä jätkä nukkui edelleen samalla paikalla. Hyvä että jaksoi edes vilkaista, kun tultiin takaisin. Tämän kanssa tuskin tulee mitään ongelmia yksin olon kanssa. Puru vimma on toisaalta kova ja kaikkea pitää maistaa, että toivottavasti W ei ryhdy remontti- ja sisustushommiin. 

Päivän mittaa Wilson löysi "omaksi paikakseen" sohvan vierustan, eikä oma, makuuhuoneeseen sijoitettu, peti kelvannut. En tiedä onko olemassa yhtään koiraa, joka olisi ottanut pedikseen sen paikan minkä omistaja on ajatellut etukäteen. W nukkui myös yönsä tässä samaisessa paikassa, eikä sitä tuntunut yhtään haittaavan vaikka me muut nukuttiinkin toisessa huoneessa. Omistaja taisi olla ainut, jota järjestely vähän harmitti, koska helpompi olisi yölläkin seurata kaverin touhuja ja se nukkuisi sängyn vieressä.

Yö sujui kaikesta päätellen hyvin, pikkuisen kuului itkua ja jossain välissä W innostui leikkimään ja syömään luutaan. Kaiken kaikkiaan yö sujui juuri niin kuin pitääkin, eikä aamullakaan ollut kuin yhdet pissit lattialla. Aamulla heräsin jo viideltä(!), koska kurkku oli kipeänä ja nenä vuoti. Sen siitä saa, kun vappuna hyppii liian vähissä vaatteissa. Nappasin sitten pennun syliini ja kiikutin sen pihalle. Hetken tutkailun ja nuuskuttelun jälkeen Wilson teki kaikki tarpeensa ulos. JES!
Wilsonin "oma paikka"

Ruuan kanssa on meinannut olla vähän "ongelmaa", koska leikkiminen, riekkuminen, tutkailu ja nuuskuttelu on paljon mielenkiintoisempaa. Yksi nappula siellä toinen täällä. W käy aina hakemassa yhden nappulan kiposta ja rouskuttelee sen samalla, kuin pinkoo jo leikkimään. Eiköhän tuo tuosta opi, kunhan tajuaa, ettei kuppi jää maahan koko päiväksi.

Nappula suuhun ja menoksi...



2 kommenttia:

  1. Ihana Wilson! :) Paljonko pieni painaa? Onko teillä pennun varalle jotain harrastussuunnitelmia vai toimittaako ihan kotikoiran virkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wilson painaa nyt vähän päälle 1800g. Tarkoitus olisi varmaan agiliitoa ruveta harrastelemaan. On niin aktiivinen koira, että pelkkänä kotikoirana saattaisi hyvinkin alkaa laittaa paikkoja uuteen uskoon. :D

      Poista