21. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Käytiin taas lauantaina shoppailemassa Wilsonin kanssa Mustissa ja Mirrissä. Tällä kertaa mukaan tarttui 3kg pussi Eukanuban Puppy small breediä sekä Pet Headin koirashampoota. Nähtiin reissulla myös saksanpaimenkoiran 7kk pentu, joka pelkäsi Wilsonia varmasti yhtä paljon kuin W sitä. Nätisti ne toisiaan kuitenkin kävivät haistelemassa ja Wilson olisi ollut paljon suopeammalla mielellä uutta kaveria kohtaan, jos toinen koira ei olisi koko aikaa haukkunut niin hirveän kovasti.


Lauantai iltana käytiin myös leikkimässä yorkki Kikin kanssa. Alkuun W ei meinannut innostua leikistä, mutta vauhtiin päästyään Wilson oli jopa liiankin raju. Aikansa leikittyään Kiki kiljaisi ja tuli häntä koipien välissä pois Wilsonin luota eikä halunnut enää leikkiä. Taitaa W tarvita itseään isompia leikkikavereita kun leikkii niin rajusti. Ehkä tuo tuosta vielä ajankanssa oppii... tai sitten ei. Onneksi Enni osaa antaa W:lle kunnolla takaisin, niin ei poitsun luulot kasva liian suuriksi. Tässä kuitenkin muutama kuva:





Wilsonin kasvattaja Maarika kävi eilen moikkaamassa meitä perheineen ja toi samalla tuliaisena W:lle uuden hienon hihnan. Wilson voi siis vihdoin huokaista helpotuksesta, kun pääsee eroon emänsä vanhasta tyttöjen punaisesta hihnasta. Hihna on sini-musta-valkoinen fleecetalutin ja ainakin tämän päivän perusteella juuri sopiva Wilsonille. Uusi hihna ei sotkeudu läheskään yhtä helposti jalkoihin ja se toimii hyvin leikkipalkkanakin. Ja tottakai Wilson on myös hirveän komea timanttikaulapannassaan ja tässä uudessa hihnassaan.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti