19. toukokuuta 2012

Wilson 10 viikkoa!


kesä!
 Kyllä aika rientää sillä Wilson on tänään jo 10 viikkoa vanha! Ja miten hurjasti uusia asioita poika on oppinut tässä muutamassa viikossa mitä se meillä on ollut. Oppimiskyky on selvästi kohdillaan, vaikka keskittymiskyky ei päätä huimaakaan. Harjoiteltiin eilen istumista ja seisomista, niin parin istumiskerran välissä piti aina käydä retuuttamassa possuvinkua ja sitten malttoi vasta palata majavavinkun luokse. W kuitenkin istuu jo melko mallikkaasti silloin kun jaksaa keskittyä. Poitsu on myös älyttömän hienosti oppinut odottamaan ruokaansa istuen.

Eilen Wilson myös yllätti kipittämällä ulkoportaat alaskin päin. Ylös päin homma on toiminut jo pitkään, mutta toiseen suuntaan on vielä vähän jännittänyt. Totutettiin W aluksi hyppäämään vain alimmalta portaalta, sitten toiseksi alimmalta jne.

Olen pikkuisen huolissani Wilsonin kiinnostuksesta kenkiäni kohtaan. Olen löytänyt sen monesti makoilemassa tietyn kenkäparini päällä ja eilen samaisen parin toinen kenkä löytyi olohuoneen lattialta, kun tulin töistä kotiin. Siinä ei näy mitään merkkejä hampaista ja toivotaan ettei jatkossakaan näy. Toisaalta Ennikin aikoinaan yksin ollessaan keräsi kaikki perheen saatavilla olevat kengät riviin olkkarin lattialle, mutta yhtäkään niistä se ei tuhonnut. Toivottavasti Wilson tulee siis äitiinsä!
Puspus... <3
Löysin eilen Wilsonista ensimmäisen punkin ja en kyllä mitään inhoa niin paljon kuin niitä. Viime kesänä meillä päin ei ollut ollenkaan punkkeja, tai ainakaan Enni ei niitä saanut. Toivoin ettei tämä kesä olisi poikkeus, mutta näköjään on. Olenkin tässä pohdiskellut laittaakko punkkipanta vai eikö laittaa. Ennillä Scaliborin punkkipanta on ollut ihan loistojuttu, punkkeja on ollut sen kanssa tasan yksi koko viime kesänä. Laittaisin sen ehdottomasti Wilsonillekin, mutta arveluttaa sen vaikutus noin pienelle pennulle. Kyllähän siinä pakkauksessa lukee, että yli 7 viikkoisilla voisi jo käyttää, mutta kuitenkin. Toisaalta en halua mitään selkään laitettavia litkujakaan käyttää, koska ovat mielestäni melko työläitä. Oletteko te torjuneet punkkeja millä tavalla omilta pennuiltanne?
Jee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti