16. toukokuuta 2012

Työ Elämään Tutustuminen

Wilson oli tänään TET:ssä. Käytiin ensin aamupäivästä Mustissa ja Mirrissä valjas ostoksilla. Siellä varsinkin herkkuhylly olisi kiinnostanut kovasti ja tietty muut asiakkaat. Muutaman paijattavana Wilson kävikin ja hävisi sen jälkeen hyllyjen alle tutkimaan paikkoja. Valjaat löytyi kuin löytyikin, pikkuisen ne ovat pienelle isot. Nopeasti kun kasvaa niin en ihan pentupentu valjaita viitsinyt ostaa. Noissa on paljon säätövaraa, eikä käytetä noita kuitenkaan kuin tallihommissa. Mustin ja Mirrin jälkeen suunnattiin ensimmäiseen työpaikkaani Kuopion Cittarille. Siellä W sai sylissä istuessaan paljon ihailevia katseita ja tulipa yksi vieran nainen silittelemään ja ihmettelemään väriä. Työkaverit olivat tietty myytyjä, kukapa ei olisi.

"Teoriassa en nuku sängyssä vaan sylissä"
Rankan shoppailu reissun jälkeen pitää tietysti ummistaa hetkeksi silmänsä ja mikä olisi sen parempi paikka, kuin Joonaksen mahan päällä. Miehet nukkuivat toista tuntia samassa asennossa, kun minä pyykkäsin. Wilsonista ei pitänyt tulla sänkykoiraa, mutta pahasti näyttää siltä, ettei tässä pysytä. Minulla itselläni ei ole sinänsä mitään sitä vastaan, että koira on sängyssä. Ennikin nukkuu aina jalkopäässä, kun on hoidossa. Joonas toisaalta toivoi, ettei koiraa otettaisiin sänkyyn. Voihan se toki olla, että kun karva kasvaa täyteen mittaansa, ei sängyssä olo maistukaan niin mukavalta.


Korva jäi vähän vinkasalleen...
Tallikoira W
Iltapäivästä  suunnattiin sitten tallille. Pidän tunteja Koivumäen kartanon talleilla ja olen myös ratsastanut täällä melkein koko ikäni. Minua vähän jännitti tallille mennessä, miten Wilson pärjäisi tallilla. Se joutuisi kuitenkin olemaan puussa kiinni tai autossa sen aikaa kun olen itse kentällä tunnin pidossa ja ratsastamassa. Turhaan pelkäsin! Tallilla oli vain kaksi pelottavaa asiaa kissat ja hevoset. Mielestäni on ihan tervettä, että koira vähän varoo molempia, tallikissoista kun ei ikinä tiedä ja hevosten jalkoihin on helppo jäädä. Kaikki ihmiset olivat tietysti taas huippujuttu. Wilson kävi yhteensä lähemmäs 20 tallilaisen rapsuteltavana ja leikitettävänä, eikä näyttänyt olevan moksiskaan. Ja mitä siihen tuntienpito aikaan tulee, W istui ihan hiljaa ja riuhtomatta kiinni puussa ja seurasi miten mamma komentaa ratsastajia. Tuntien ja oman ratsastukseni välissä oli tunnin mittainen tauko ja Wilson otti tänä aikana pienet torkut toimiston pöydän alla, kun minä puuhailin pöydällä omia juttujani.Ratsastuksen ajan se taas napotti puussa kiinni. Tai oikeastaan nukkui. Kun kotiuduttiin puoli kymmenen maissa, pientä koiraa jo kovasti väsytti. Wilson ei ole vielä kertaakaan nukkunut yötään näin hyvin, herätti aamupissillekin vasta vähän ennen seitsemää. Taisi koirallakin olla kiva päivä ja paljon uutta mietittävää <3

Pelottava peto

Tänään Wilson lähtee ensimmäistä kertaa yökylään vanhempieni kanssa mökille. Tokihan ihmiset ja paikka ovat tuttuja, mutta ensimmäistä kertaa minä tai Joonas ei olla mukana. Meillä on juhlat illalla, niin W joutuisi olemaan liian kauan itsekseen kotona, joten nähtiin paremmaksi viedä se hoitoon. Hoitopaikkaakaan ei tarvinnut kahdesti kysyä, kun koko perhe on sitä niin innolla mökille ottamassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti