14. toukokuuta 2012

Mökkeilyä

Oltiin tosiaan viikonloppu mökkeilemässä, mutta huonoksi onnekseni unohdin kameran kotiin. Varsinkin sunnuntaina asia harmitti suuresti, kun oli niin aurinkoinen ja lämmin keli. Kerron nyt kuitenkin vähän sanallisesti miten mökkiviikonloppu sujui, niin ette jää kokonaan pimentoon.

Saavuttiin mökille siis lauantai-ilta päivästä. Wilson oli taas matkustanut hienosti ja jäi jopa häkkiinsä odottelemaan kun käytiin ABC:llä. Kun tultiin takaisin kaupasta, Wilson nukkui sikeästi pehmolelu seepransa kanssa. Mökin pihalla Enni jo odottelikin leikkikaveriaan ja sitä kamalaa riekkumistahan se koko ilta oli. Ihmettelen suuresti, miten Enni antoi Wilsonin roikkua turkissaan niin kovasti. Yleensä Enni on heti komentamassa muita koiria, jos joku käy liian tunkeilevaksi. Ja Wilson tosiaan oli liian tunkeileva. Varmaan Enni vielä muistaa, että tuo on sen pentu ja sallii siksi enemmän.

Kun me kaikki ihmiset jo käytiin nukkumaan, Wilson sai hepulikohtauksen ja Enni ei ainakaan auttanut asiaa. Ralli olisi jatkunut varmasti vaikka miten pitkälle yöhön, mutta otin Wilsonin sitten viereeni "jäähylle". Silmät seisoen se siitä huolimatta yritti lähteä äitinsä kanssa riehumaan. Hetki pakkolepoa sai Wilsonin lopulta nukahtamaankin. Nostin W:n nukahtamisen jälkeen lattialle nukkumaan, koska Enni nukkui jo valmiiksi jalkopäässä, eikä sänky muutenkaan ollut kovin iso. Suodaan äidillekin pieniä etuoikeuksia.

Sunnuntaiaamu valkeni tosiaan kirkkaana ja aurinkoisena. Heti kun koirat olivat syöneet aamuruokansa, riekkuminen alkoi uudestaan. Teimme itse koko päivän puutarha töitä ja voin kertoa, että Wilson näytti juuri siltä. Se ei tietenkään malttanut pysyä kaukana mielenkiintoisista multapaakuista, joten valkoinen nenä ja tassut olivat lähinnä mustan ruskeat. Multa kuitenkin kuivuessaan rapisi pois aika kivasti, enkä kotiin tultuamme joutunut W:tä edes pesemään. Sen pituinen mökki reissu siis, toivottavasti ensi kerralla muistaisin ottaa kamerani mukaan. Parin viikon päästä suuntaammekin toiselle mökille Juukaan ja tutustumaan suomenlapinkoira Iinaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti