21. joulukuuta 2012

Luukku 21

Kolme yötä jouluun on ja meillä on Kuopiossa niin ihanan talvista. Aurinko paistaa, eikä pakkanenkaan haittaa, kun on oikeanlainen varustus molemmilla!Meillä oli eilen äitin kanssa hieman erimielisyyttä siitä, onko shelttiä mitään järkeä pukea, jos se ei näytä palelevan. Äiti oli sitä mieltä, että takki ja tossut ovat turhaa hifistelyä, eikä turkkikoira semmoisia tarvitse, sanoipa niitä jopa koiran kiusaamiseksi.

Minä olin yllätys yllätys eri mieltä... Mielestäni Wilson näyttää tyytyväiseltä vaatteissaan. Tänään pakkasta oli 22 astetta ja tarettiin silti hyvin käydä tunnin reippaalla kävelylenkillä. Wilson ei nostanut kertaakaan tassujaan kylmästä ja näytti muutenkin rennolta kylmästä ilmasta johtuen. Enni taas nostelee näillä pakkasilla tassujaan eikä kunnon lenkille oikein voi lähteä, vaikka eihän se sinänsä palele kuin tassuistaan. Eihän Wilsonkaan varmaan tarvitsisi takkia tai siis että se pärjäisi kyllä ilmankin, mutta ainakin minusta on ikävää mennä pihalle vähän liian vähissä vaatteissa. Vaikka ei sinänsä olisi kylmäkään lenkin mukavuutta vähentää, jos on edes vähän vilu. Tästä syystä Wilson käyttää nyt tuota tänään saatua Back On Trackin manttelia, eikä ollut alkujärkytyksen jälkeen moksiskaan siitä!

JIIHAA!!
Mitä mieltä te muut olette, niin sheltti ihmiset kuin muutkin? Näyttääkö tyhmältä, jos paksuturkkinen koira käyttää takkia ja tossuja? Käytättekö takkeja omilla shelteillänne? Millaisessa säässä? Onko se teistä koiran kiusaamista vai arjen pieniä mukavuuksia?



"Oon vähän järkyttynyt... en vaan muista mistä!"


koko 43



1 kommentti:

  1. Noista takeista olen sitä mieltä, että jos pakkasta on lähemmäs 20 astetta tai on kova ja kylmä tuuli niin tuskin takki turkkikoirallakaan ihan turha on. Koirat nyt kuitenkin on tottunu nykyään olemaan sisällä lämpimässä oli turkki tai ei, joten kyllä varmasti pidemmillä lenkeillä voi viluttaa takitta. Ja kun olen itse nähnyt millaiseen kuntoon oman koiran anturat lumesta on mennyt ja kuinka ikävältä lumikokkareet varpaiden välissä tuntuu niin oon kyllä vakavasti alkanut harkitsemaan tossuja. Ts koiran pukeminen on fiksua silloin kun se on oikeasti tarpeen eikä vaan "koska se näyttää kivalta takki päällä".

    VastaaPoista