30. heinäkuuta 2012

Kuopio rockcock

Ensimmäistä kertaa tällainen, ei Wilson aiheinen postaus. Wilson oli viikonlopun hoidossa mökillä ja me käytiin kuuntelemassa hyvää musiikkia Kuopion Väinölänniemellä, kahden päivän aikan tuli kuultua Eläkeläiset, Viikate, Kotiteollisuus, Apulanta, Sparzanza, Klamydia, Stam1na ja NIGHTWISH. Näistä suurimman vaikutuksen teki tottakai Nightwish, mutta ns. yllättäjiä olivat Sparzanza, Apulanta ja Viikate, ihan älyttömän hieno meno kaikilla.



Nightwish oli tietty omaa luokkaansa, eikä bändi olisi voinut esiintyä yhtään sen pienemmälle yleisölle kuin mitä se nyt esiintyi (n.12000 katsojaa). Show oli todella suuri, pyroja ja muitakaan tehosteita ei ollut kyllä säästelty tippaakaan, Anette oli kaunis ja kaikki soittivat älyttömän hienosti.

Tässä vähän videoita pyroista:

Lauantai illan lopuksi festarialueella oli mieletön ilotulitus, joka alkoi sopivasti Nightwishin shown jälkeen. Tässä videota siitä, yhteensä ilotulitus kesti varmaan kymmenen minuuttia.



Tänään meillä ois Wilsonin kanssa illalla pentukurssia ja siellä aiheena kontaktikävely. Voin vain kuvitella miten huonosti kumpikaan jaksaa keskittyä, lämpöä on 28 astetta ja ilmankosteus lähellä kuutta kymmentä... Tosi tukalaa ja Wilsonin fiiliksistä kertoo se, että pissilenkillä se kävi vain nurmikolle nukkumaan ja jouduin kantamaan sen kotiin... Melko väsyä porukkaa siis!

1 kommentti:

  1. :D Meilläkin koira meni aika etanavauhtia lenkillä viikonloppuna kun täälläkin oli aikas lämmin ja kotonakin tyytyi lähinnä makoilee!

    Kivaa muuten välillä tommonen koiratonkin puuhastelu ja se, että on mahdollisuus siihen :)

    VastaaPoista