8. heinäkuuta 2012

Grillausta ja Saunomista

Me saatiin Wilsonin kanssa eilen kutsu grillaamaan ja saunomaan Haminalahteen ystäväni luokse. Lähdettiin sitten heti kun pääsin töistä kuuden jälkeen. Paikalla oli porukkaa ihan kiitettävästi ja Wilsonin mielestä paras uutinen oli se, että talossa asui myös cairnterrieri Pilvi. Alku nuuskuttelujen jälkeen meno meni hurjaksi takaa-ajoksi ja vanhempi koira taisi huijata pentua. Wilson juoksi kokoajan isompaa ympyrää ja  teki syöksyjä Pilviä kohti, eikä Pilvin tarvinnut tehdä muuta kuin ottaa muutama raviaskel Wilsonia kohti ja taas mentiin. Wilsonilla olisi virtaa riittänyt pitempäänkin, mutta Pilvi näytti selvästi leikin loppuneen käymällä terassille nukkumaan.

Wilson purki energiaansa toissijaiseen vaihtoehtoon, eli ihmisten kanssa riehumiseen. W kävi tarjoamassa Pilvin leijonapehmoa varmasti jokaiselle vieraalle retuutettavaksi ja pennun onneksi melkein kaikki myös ottivat sen kanssa vetokisaa.

Illemmalla Pilvi oli jo rauhoittunut olohuoneen lattialle luun syöntiin. Wilson huomasi mehukkaan luun ja meinasi mennä tapojensa mukaan hakemaan sitä suoraan vanhemman koiran suusta. Enni kun antaa Wilsonin tämän tehdä. Pilvihän sitten vähän ojenti pentua käytöstavoista rähähtämällä. Wilson ehkä viimein tajusi, että ei ole OK varastaa juttuja toisen suusta.  Sinänsä hyvä kun joku vähän opettaa koiralle tapoja, koska Enni tosiaan äitinä sallii mm. samaan aikaan ruokakupille menemisen ja luun tai lelun suusta viemisen. Pilvi ärähti siis ihan aiheesta. Hetken aikaa Wilson luimisteli häntä koipien välissä, mutta kun Pilvi lopetti luun jäystämisen, koko homma unohtui ja häntä alkoi taas heilua vimmatusti.

Kamerani on lainassa ystävälläni, joten ikävä kyllä melko teksti painotteisia postauksia.

Ai niin... unohdin kertoa, että Wilson on laajentanut yritystoimintaansa myös koirien tavaroihin. Nyloninen puolikuristava panta menee silpuksi noin puolessa tunnissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti