15. heinäkuuta 2012

Aksaa ja treffeilyä

Meillä on ollut Wilsonin kanssa loppuviikko sellaista lentoa, ettei ole edes ehtinyt blogia päivittää. Nyt sitten kaikki kerralla, toivottavasti jaksatte lukea ja katsoa kuvia ja videoita.

Torstaina oltiin Wilsonin kanssa sheltti treffeillä Karan, Pikan, Sanin, Remun ja Muskan kanssa. Kara ja Pika ovat suunnilleen saman ikäisiä kuin Wilson ja muut sitten ihan aikuisia koiria jo. Viime kerralla Wilson aristi melko paljon, mutta nyt se uskalsi jo leikkiä ihan eritavalla. Wee oikein kerjäsi kaikkia jahtaamaan itseään ja jossain välissä onnistuikin saamaan kaikki muut koirat peräänsä. Sain myös hyvät naurut kun Wilson isommasta mallia ottaen kävi Remun jäljessä nostamassa kinttua pusikossa. Isopoika!

Tässä vähän Pikan omistajan Essin ottamia kuvia kiitos!

Pika ja Kara



"iiks tyttöbakteereja!"

"vauvat"

"JEE!"

"koipeliini"
Seuraavana iltana olikin sitten aksaharkkojen vuoro. Sää oli tänään viileämpi kuin viimeksi ja Wilsonillakin oli ylimääräistä riehulienergiaa, jolla välillä oli hyvä tehdä kunniakierroksia. Kokeiltiin tänään palkaksi lelua ja se toimi ihan älyttömän hyvin, vauhtia tuli tuplasti lisää ja tuntui että koira motivoitui paremmin majavan retuuttamisesta kuin nakeista. Uutena esteenä kokeiltiin pussia jota Wilson ei vielä uskaltanut mennä "oikein" vaan sille piti raottaa pussin suuta pikkaisen. Varsinaisia tehtäviä meillä oli kaksi, ensimmäisessä ohjattiin koira putkeen, jonka jälkeen piti kiinnittää sen huomio itseensä ja ohjata se kahdelle hypylle. Hyppyjen päässä oli sitten odottamassa palkka. Toinen tehtävä oli muuri ja hyppy, muuri tuli myös uutena esteenä, mutta sitä Wilson ei jännittänyt yhtään, vaan se meni samalla tavalla kuin kaikki muutkin esteet eli ihan täysii. Pikkuveljeni oli mukana auttamassa kahden koiran kanssa ja pyysin häntä ottamaan myös vähän videota. Ensimmäisestä videosta ei oikein näy mitään, koska kuvakulma on huono, mutta koittakaa vähän katsella. Toinen onkin sitten jo parempi, kun kuvaaja seisoi kutakuinkin oikeassa paikassa. Kiitos siis Roopelle tästä!



Oltiin viettämässä Wilsonin 18 viikkois synttäreitä Vehmasmäellä mökillä. Tässä vielä vähän kuvia sieltäkin.


18vko ja 4,9kg
Matto on kaveri






2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä niin kauhistuneelta tuossa yhdessä kuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä... ootellaan jonkun aikaa niin ilme on tyttöjen läheisyydessä ihan toinen :D

      Poista