29. maaliskuuta 2013

Pakko valssata

Seuraavaksi olisi taas luvassa keskiviikon treenipostaus. Wilsonin vuoro oli tänään ja kisaradan jälkeen tunnelmat oli vähän ristiriitaiset. Ei osattu siellä mitään, koira ei ollut hanskassa, miksi osattaisiin täälläkään mitään. Vielä kun rata oli tosi tekninen pyörittely ja sisälsi RENKAAN. Sanna sitten vähän psyykkasi meitä ennen radalle lähtöä ja käski elää hetkessä. Sillä mitä oli tapahtunut, sillä mitä tulee tapahtumaan, ei ole mitään väliä... eletään tässä suorituksessa. Ja mehän elettiin ja me mentiin kauheen hienosti.


Ja jotta saisitte jotain selvää tästä ratapiirrustuksesta. Seuratkaa ensin mustaa viivaa, sitten ruskeaa, sitten punaista ja lopuksi sinistä. Ykkös esteelle pakkovalssi ja takaisin tullessa samalle esteelle pakkovalssi jaakotuksella. Sitten takaa kierto, takana leikkaus. Suoralle putkelle tiukka putkijarru. Taas pakkovalssi valssi ja sitten pyörittiin kuin väkkärä ja lopuksi koiran kanssa kilpaa putkille.

Hyviä pointteja radasta:
1. Pakkovalssi onnistu hienosti.
2. RENGAS
3. Takana leikkaus onnistui just niinko piti.
4. Putkijarru toimi ja tuli tiukkoja käännöksiä.
5. Koira oli hanskassa ja kuunteli kerrankin.

Sitten niitä kehityskohteita:
1. Mitä meidän paikka käskylle on tapahtunut!
2. Juoksukisassa jään auttamattomasti viimeiseksi, joten irtoominen!
3. Radalla haukkuminen ois kiva saada kuriin, mut turha toivo kai :D

Lisäksi käytiin eilen treenaamassa itsenäisesti Hukka-Hallilla molempien koirien kanssa. Ennillä oli vuorossa vähän keppejä ja kontakteja. Se teki 12 keppiä puhtaasti ja ihan intopinkeenä. Huisin mahtavaa. Vielä mahtavampaa oli se, että pyysin sen ekaa kertaa kiipeemään aalle, niin se syöksy sinne yhtään aristelematta, ihan into pinkeenä! Kontaktit on niin Ennin juttu!

Wilsonin kanssa vähän sama ohjelma. Keppejä, vähän kontaktien alastuloja ja hyppytekniikkaa. Wilson kepittelee jo tosi mallikkaasti aina kun malttaa. Se kyllä tietää mitä sen pitää tehdä, mut välillä hepuli yllättää ja säntää täyteen vauhtiin kepit unohtaen. Wilsoninkin kanssa saatiin kuitenkin 12 keppiä puhtaasti useampia kertoja. Mahtava vauva minulla.

Loppuun vähän vielä koostetta meidän itsenäisistä treeneistä, kahdelta eri kerralta.


1 kommentti: