28. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Pakko tulla tännekin nyt hehkuttamaan, mutta Wee teki vihdoin kaikki tarpeensa muuallekin kuin pihalle. Tähän mennessä vessaksi ei ole kelvannut kuin parin sentin mittaiseksi ajeltu pihanurmi, mutta tänään iltalenkillä Wilson yllätti positiivisesti. Ehkä piha alkaa olemaan jo niin tuttua, että on syytä laajentaa reviiriä. Oli miten oli, olin jo melkein vaipua epätoivoon, kun vaikka miten käytiin lenkkiä niin silti pidätettiin niin pitkään kunnes kotiviheriön hurmaava tuoksu tuntui nenässä.

Mutta sitten muihin asioihin. Meillä on huomenna Ween viimeiset rokotukset ja mennään tällä kertaa Kuopion Tuhatjalkaan, kun "oma" eläinlääkärimme on kesälomalla. Toisaalta ihan hyvä käydä tsekkaamassa tuo Tuhatjalkakin, jos joskus joutuu päivystyksessä käymään. Toivottavasti ei. 

Dumbo - suuret korvat löytyi omasta takaa joten vain kärsä puuttui.

Viikonloppuna Kuopiossa järjestetään Agirotu 2012, joka on kolmipäiväinen agility tapahtuma. Siellä ratkotaan ilmeisesti ainakin Avoimet suomenmestarit ja oli siellä vissiin vaikka minkä sorttista häppeninkiä. Siellä järjestetään lisäksi koirien pukukulkue ja Wilson on viereisestä kuvasta päätellen meinannut pukeutua norsuksi.





W:n korvat on jo selvästi kevyemmät, kermaviilin tankkaus ja trimmaus toimii!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti