24. kesäkuuta 2012

Juhannus

Wilson suuntasi juhannuksen viettoon jo keskiviikkona, koska minulla oli silloin niin pitkä työpäivä, etten kehdannut koiraa jättää yksin koko päiväksi. Wilsonin juhannus oli sujunut äitin kanssa allasbileissä ja pikku jätkä oli kuulemma oppinut heti, miten uima-allasta paimennetaan. Molemmat olivat kuulemma kiertäneet hännät töttöröllä uima-allasta ympäri aina kun joku oli mennyt uimaan. Wee oli vielä varmuuden vuoksi vähän pöhissytkin, että uimarit varmasti uskoo olla hukkumatta.

Itse olimme viettämässä juhannusta Vehmerissä kaverini mökillä ja oli kyllä ihan parasta ikinä. Hyvää seuraa, juomaa ja ruokaa. Saunomista aamuin illoin, musiikkia ja jutustelua. I like!

Tänään olo on ollut väsynyt niin meillä kaksijalkaisilla kuin tuolla nelijalkaisellakin. Wilson ei jaksanut edes pissillä käydessään nuuskutella ja laukkailla, vaan töpsötti hyvin raskain jaloin pissille ja sitten takaisin sisälle. Iltahepuleista ei näy tietoakaan.

Minulla alkoi perjantaina kahden viikon loma. Ihanaa kun ehtii viettää hyvin aikaa koiran kanssa. Opettaa sille vähän uusia juttuja ja käydä uusissa paikoissa. Loman jälkeen meillä sitten alkaakin jo vauva-aksa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti