1. huhtikuuta 2015

KPSH 28.3.2015

Kisaradat videoina. Paljon hyvää ja paljon on vielä tekemistäkin. Oma keskittyminen ei ollut kisoissa parhaalla mahdollisella tolalla kiireisestä viikosta johtuen ja kyllähän se näkyy varsinkin ensimmäisellä radalla Unohdin radan peräti kahteen kertaan, toisen putken jälkeen ensimmäisen kerran ja keppien jälkeen uudestaan...

Keppejä lähdettiin ensisijaisesti treenaamaan ja omasta mielestäni tavoitteet saatiin täytettyä. Koira ei karannut kummallakaan radalla keppien lopusta, vaikka ensimmäinen keppiväli ei löytynytkään ihan heti. Kakkosradasta mainittakoon, että kukaan ei saanut missään säkäluokassa puhdasta rataa ja suurin osa koirista otti virheet nimen omaan kepeiltä. Mietin pitkään mistä tämä mahtoi johtua, mutta ilmeisesti virheä-valkoiset kepit, vihreää nurmea vasten ja kohtisuoraan putkelta tultuna, olivat monelle koiralle erittäin haastavat.

Vähän myös kummastutti agiradan rataprofiili A:lle tultaessa ja minusta noin jyrkkä kulma ei kuuluisi vielä ykkösluokan kisarataan. Useampikin maksikoira meinasi tipahtaa A:lta ulos, sillä ei saanut kovassa vauhdissa suoristettua itseään A:n suuntaiseksi. Tämä ehkä kummitteli omassakin takaraivossa, sillä Wilson tippui A:lta samanlaisen kulman seurauksena viime kesänä Maaningan kisoissa. Ehkä siis omasta epävarmuudesta johtuen ensimmäisellä yrityksellä A:sta ohi ja toisella vallan mainio juoksuA!

Hypäri


Agirata


PS. Muistakaa seurata meitä instagramissa nimellä renjawilson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti