30. huhtikuuta 2014

Keppivideo


Käytiin eilen Wiiksonin kanssa treenaamassa itsenäisesti keppejä. Videolla muutama viimeinen toisto, joissa Wiikku oli jo vähän väsy. En tietenkään tajunnut ottaa videota heti, vaan vasta sitten, kun Wilson oli jo tehnyt paremmat kepit kuin koskaan... Ja eihän se niitä enää uudestaan tehnyt, mutta hyvältä tämä jo silti alkaa näyttää.

Onnistuneita toistoja tuli reilusti enemmän kuin epäonnistuneita ja lelu palkkana toimi yllättävän hyvin. Viimeksi kun palkkasin lelulla kepeillä, Wilsonin keskittyminen meni oikeastaan kädessäni olevan narun kyttäämiseen. Tänään Wilson kuitenkin jo ymmärsi, että lelu tulee vasta siinä vaiheessa, kun kepit on suoritettu. Lelu antoi mukavasti vauhtia kepittelyyn ja tämän takia myös niitä virheitä tuli aina välillä tuossa muutamalla viimeisellä kepillä.

Positiivinen asia keppitreenissä oli tänään ehdottomasti se, ettei keppien alussa tullut kertaakaan sisääntulo virhettä. Toki lähtökulma oli helppo ja sisäänmeno tehty helpoksi koiralle, mutta aikaisemmin tästäkin kulmasta on tullut virheitä vauhdin kasvaessa. Nämä olivat semmoiset hyvän mielen treenit!

Lisäksi Wilson toivottaa kaikille hyvää vappua! Ja vaikka sää ei tänään hymyilekään, niin ehkä näille kuville voi vähän hymyillä?


Näytetään kuva.JPG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti