14. tammikuuta 2014

Tavoitteita

Blogi on siitä näppärä vekotin, että sinne tallentuvat vuoden mittaan kaikki onnistumiset kuin myös epäonnistumiset. Silloin kun epätoivo iskee ja treenit junnaavat paikoillaan, on hauska katsoa muutama kuukausi takaperin olleita treenejä.. Osa asioista sujuukin jo paremmin kuin silloin ja kriteerit hyvin onnistuneelle treenille ovat olleet paljon matalammalla. Myös tavoitteiden kirjaaminen on hauskaa puuhaa, kunhan sitä ei ota liian vakavasti, mutuiluahan tämä parhaimmillaankin on!
 

Tässä olisi nämä viime vuonna kirjatut tavoitteet: 

1. Tavoitteista ensimmäisenä olen miettinyt möllikisoihin pääsyä. Wilson on kisaikäinen vasta syyskuussa joten aikaa on ja kisalisenssiä en muutaman kuukauden takia aio ostaa. Joten loppuvuodesta jos korkattaisiin kisaura mölleissä, niin olisin tyytyväinen.

Check! Mitäpä muuta tähän voi sanoa, kuin että check. Kolmet möllit vaihtelevilla tuloksilla.
 

2. Luoksetulo. Siitä pitää saada varmempi ja nopeampi. Nyt Wilson tulee tai jättää tulematta, riippuu muuttujista. Ensi vuonna ei enää riipu!

Riippuu yhä ja edelleen, kuitenkin tarpeeksi napakalla käskyllä tulee luokse varmasti. Ehkä tässäkin on edistystä tapahtunut tai sitten aika kultaa muistot...

3. Tanssia... koirantanssin alkeiskurssi ja ehkä itsenäistä jatkojalostusta.

Tanssin alkeiskurssilla käytiin, jatkokurssille ei olla ainakaan vielä keritty. Omaksi iloksi tanssia ollaan kuitenkin välillä puuhaitu! 


4. Näyttelyitä. Outokummussa ja Kuopiossa ainakin

Ei käyty, muutamassa mätsärissä, mutta ei missään virallisissa. Kuopion ja Outokummun näyttelyiden aikaan koira oli turkiton ja muutenkin hassun näköinen... Nyt sitä voisi taas pikkuhiljaa miettiäkin.



Uudet tavoitteet vuodelle 2014!

1. No ne viralliset, viralliset ja taas kerrab viralliset. Mahdollisesti jo tässä kevään aikana!

2. Kepit itsenäisiksi ja keppikulmat varmoiksi, myös ne hankalammat! 

3. Kontaktit, mahdollinen juoksukontaktin opetus, kunhan osaisi nyt päättää mikä on paras tapa suorittaa.

4. Perusasento edes jonkinlaiseen kuosiin. Minulle riittää, että koira istuu ja napottaa vieressä ja seuraa, kun ei me tokoa koskaan tulla harrastamaan... Tai ehkä huono sanoa ei koskaan, mutta ei ainakaan just nyt!

5. Kirjoitetaan nyt tännekin, mutta oman kestävyyskunnon ja lihasvoiman kohotus. Lenkkeillen ja salilla käyden.

6. Ja lopuksi vielä tottakai, terveenä ja onnellisena pysyminen sekä Wilsonin kanssa hauskan pitäminen!

Näistä jos toteutetaan edes osa, niin ollaan tyytyväisiä! Voimia uuteen vuoteen kaikille!




4 kommenttia:

  1. Onko sinulla tällä hetkellä ratsastukseen liittyviä tavoitteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, tällä hetkellä ratsastukseen ei ole mitään konkreettisia tavoitteita, kun ei ole tällä hetkellä yhtään hevosta kunnolla treenissä. Ja toisaalta, välillä on aika virkistävääkin vain harrastaa ja ratsastella!

      Poista
  2. Mitä koiratanssi on? Olisiko siitä kuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei Wilsonin koiratansseista ole yhtään kuvia, mutta netti on pullollaan hienoja koiratanssivideoita. Kannattaa googlata esim. Dog freestyle!

      Poista