5. tammikuuta 2014

Muutoksessa.


Viimeiset kuulumiset ajoittuvat siis lokakuun alkuun ja ehkäpä kaamosmasennus vei meiltä kokonaan kirjoittamisinnon mennessään. Nyt kuitenkin uuden vuoden myötä into on taas palannut ja me ei Wilsonin kanssa malteta odottaa treenitauon päättymistä!


Mitä meille sit tällä hetkellä oikein kuuluu?

Lokakuun lopulla saatiin kuulla aika järisyttäviä uutisia, kun meidän treenipaikan koutsit ilmoittivat lähtevänsä ACE:lta. Uutta matoa laitettiin sitten koukkuun heti marraskuun alusta, kun aloitettiin Pro Perron (properro.fi) siipien hellässä huomassa Musti ja Mirri Areenalla. Meidän "omat" koutsit siis pistivät perheyrityksen pystyyn ja me lähdettiin Wiikkiksen kanssa hurjalla tohinalla perässä...
Treenit sujuivat koko loppu syksyn mainiosti ja tuntui, että edettiin isoilla harppauksilla kohti tämän vuoden tavoitetta eli virallisia! Joulukuun alusta Sanna ja Harri pakkasivat laukkunsa ja lähtivät jonnekin päin Intiaa joulun ja uudenvuoden viettoon. Wilson siis piti joulukuussa ensimmäistä kertaa taukoa agilitysta sitten neljän kuukauden iän. Nähtäväksi jää, mitä tauon aikana on ehtinyt tapahtua. Omistaja tottakai toivoo ihmettä keppien suhteen sekä tietysti oman juoksunopeutensa paranemista! Treenit starttaavat jälleen ensi viikolla jolloin aksaillaan huimat kaksi kertaa ohjatuissa!


Entäs sitten muualla kuin agilityssa?
Syksy oli kaiken kaikkiaan muutosten aikaa, kun päädyin pitkän harkinnan päätteeksi jättämään vanhan ratsastuspaikkani, lopettamaan tuntien pidon sekä Iriksen ratsastamisen. Päätös oli kyllä ehdottomasti tämän syksyn vaikein, mutta toisaalta myös hirmuisen helpottava. Mitenhän se ihminen jääkin junnaamaan paikalleen, vaikka kaikki ulkopuoliset näkevät, ettei ole enää hyvä olla.


Hevosrintamalla on tullut muutamia uusia tuttavuuksia ja jotkut vanhat ovat tulleet lähemmäksi. En nyt näistä viitsi puhua julkisesti, mutta hevosia on joilla ratsastaa ja harrastus on kaikkea muuta paitsi vähentynyt ensi arviosta huolimatta. Onneksi on olemassa mukavia ihmisiä ja ennen kaikkea mukavia hevosia, joiden kanssa heppailua on päässyt jatkamaan päätöksistä huolimatta!

 Tämän kaiken muutoksen lisäksi me ollaan lenkkeilty, treenattu ihan pikkirillin verran tokoa, omistaja on ahkerasti kasvattanut lihaksiaan salilla ja Wilson on käyttänyt lomansa lähinnä vain pitämällä hauskaa, syömällä hyvin ja leikkimällä toisten koirien kanssa!

-Renja ja Wilson-


1 kommentti: