8. maaliskuuta 2015

Wilson palaa bloggaamaan!

 

 Yli puoli vuotta hiljaiseloa ja vihdoin tuntuu, että nyt löytyy taas intoa ja ennen kaikkea aikaa blogata meidän kuulumisista! Paljon on ehtinyt tapahtua puolessa vuodessa ja seuraavaksi ihan pikainen kooste siitä:


1. Tärkeimpänä asiana mainittakoon, että Wilson on jo korkannut viralliset agilitykisat ja käynyt muutaman kerran ottamassa hyllyjä sekä yhden 10 ratavirheen voitonkin (niin ja 5 virheen nelos sijan). Nollat antavat vielä odottaa itseään ja kepeillä kompuroidaan tällä hetkellä aika hurjasti.

2. Agilityrintamalla treenataan edelleen ProPerrolla ja edustetaan Sawon agilityurheilijoita eli ollaan SWAUlaisia. Sannan ja Harrin opastuksella yritetään saada ohjaajaa liikkumaan kuin kala vedessä ja koiraa malttamaan ja keskittymään. Tekemistä riittää.

3. Lisäksi kerrottakoon, että Wiikkulaisella on ollut vähän terveysongelmia närästyksen ja mahanesteen oksentelun takia. Eläinlääkärin mukaan vaiva olisi gastriittia elikkäs suolistotulehdusta. Eläinlääkärin suosituksesta kokeillaan nyt rauhoittaa vatsaa närästyslääkkeellä ja vähärasvaisella ruokavaliolla. Parin viikon päästä nähdään, onko ruokavalion muutos auttanut vaivaan. Närästyslääkkeet ovat ainakin toimineet, eikä koira ole kuurin aikana oksennellut! Tästä lisää, kunhan aika näyttää, mihin suuntaan vaiva on menossa.

Siinä ehkä tärkeimmät asiat tämän puolivuotisen ajalta. Maaliskuussa on tulossa ainakin henkisen valmentautumisen koulutusta, agilitykisoja ja ylihuomenna vietetään Wilsonin synttäreitäkin. En tiedä, missä välissä meidän kahjosta villikosta on kasvanut kolme vuotias aikuinen kahjo villikko. 


Ps. Uutta ulkoasuakin pitäisi blogiin ehkä väsätä, sillä onhan tämä vanha aika tympeä!

Loppuun vielä LINKKI meidän yhteen agilitytreenivideoon! 

1 kommentti:

  1. Mietinkin yksi päivä että mitähän Wilsonille mahtaa kuulua :D Ja onnea tosiaan kolme vuotiaalle!

    VastaaPoista