10. helmikuuta 2014

Oksun poksu

Nyt kaipailisin hyviä vinkkejä lukijoilta. Wilson oksentelee aina silloin tällöin aamuisin keltaista limaa eli tyhjän mahan oksennuksesta on kyse. Millä keinoilla te olette saaneet tämän tyyppisen oksentelun loppumaan. Yleensä oksentelu alkaa aamulenkin jälkeen, kun ruoka on vähänkin myöhemmässä. Wilson ei kuitenkaan suostu syömään ruokaansa ennen aamulenkkiä eikä muutenkaan ole kovin nälkäinen aamuisin.

Wilson on muutenkin todella nihkeä syömäri, eikä ruuan määrää esimerkiksi iltaisin pysty juurikaan lisäämään. Mitä olemme jo kokeilleet, niin iltaruuan myöhästyttämistä, mutta silläkään ei ole tuntunut olevan juuri merkitystä. Oletteko te saaneet apua esimerkiksi ruokailukertoja lisäämällä vai onko teillä jotain muita huippuhyviä niksejä tähän ongelmaan?

Ja jos jotakin kiinnostaa: Wilson syö tällä hetkellä HauHau Championin kana-peruna superpremium ruokaa, jota ollaan sitten höystetty milloin milläkin lihalla. Lisäksi ruuan seassa on aina rypsiöljyä. Ruokaa vaihdettiin vasta muutama viikko sitten ja aiemmin samaa ongelmaa oli myös Royal Caninin mini adult -ruuassa. Barfia koiran maha ei kestä ja kaikki raaka tulee samantien ulos.

Toivottavasti mahdollisimman moni kommentoisi omia kokemuksiaan! Apua kaivataan kovasti!

1 kommentti:

  1. Ehkä itse kokeilisin ensin vaikka ottaa lenkille mukaan nappulaa ja palkkaisin koiraa jostain tempuista tai luoksetuloista, että saa lenkillä jo vähän ruokaa mahaansa? Toimisiko? Tai sitten, en sano, että Hau Hau:ssa olisi mitään vikaa, mutta jos edellinen ei toimi tai auta, testaisin jotain toista napppulaa ja varmistaisin, että siinä on laadukkaita rasvoja ja on nopeasti sulavaa.. Jos nimittäin kyseessä olisi jonkin asteista närästystä / refluksia, joka lukemani mukaan saattaisi, (siis nimenomaan saattaisi) aiheutua huonosti sulavasta nappulasta... Nämä omia mietintöjä :)

    VastaaPoista