7. syyskuuta 2013

Eläinkokeidenuhri Enni

Keskiviikkona oli taas ohjatut ja tällä kertaa ohjaajana oli Harri. Harri oli kuulemma jo pidemmän aikaa mietiskellyt, mistä tuo koirien hitaus radalla voisi johtua. Enni ei ole kuulemma ainut "hiimailija". Ongelma on siis tämä... Koira osaa kaiken, mutta ei tee sitä kaikkea nopeasti, ei edes aina laukassa. 

No keskiviikkona Harri sitten kysyi minulta, että haluaisinko tehdä vähän eläinkokeita... Mitä vain nopeuden eteeb. Harrin teoria siis oli, jos oikein ymmärsin, että Enni odottaa vain namia ja ei sen takia viitsi tehdä asioita nopeampaan. Toisin sanoen, Enni tietää, että nami on joka tapauksessa tulossa! 

Miten tähän asiaan sitten lähdettiin pureutumaan. Kanakursseilta opituilla metodeilla tietty... Enniä alettiin palkkaamaan suorituksen lisäksi ajasta. Jos vauhtia ei ollut tarpeeksi, kuppi vietiin nenän edestä pois. Toimii kanoilla, miksi ei meidän Ennillä. Nähtäväksi siis jää, mitä tuleman pitää.

Uskon kyllä, että Enni hoksaa tuon ajan kanssa, mutta toistoja toki tarvitaan. Informoin kyllä täällä, jos edistystä tapahtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti