4. heinäkuuta 2013

Hurmos!



Jos lähdetään tästä, niin ei liene kenellekään yllätys, että meillä meni eilen aika hyvin ohjatuissa Wilppiksen kanssa. Harri oli tehnyt meille 18 esteen mittaisen hyppyradan. Rata oli tasan 27 metriä pitkä, jolloin Harri pystyi laskemaan meille etenemät. Radalla oli paljon valsseja ja muutama tosi kinkkinen persjättö. Persjätöt on meille aina äärettömän vaikeita, koska mulla on kymmenen senttiä liian lyhyet jalat. Aluksi tuntui, että ei meinattu päästä minnekään ysin persjätöltä, kun ei onnistunut niin ei onnistunut. Oli pakko ennakoida, luottaa koiraan ja jättää se suorittamaan putkea itsekseen... ja sehän suoritti. HUIPPUA.

Ensimmäisellä kerralla kun olin kerrankin ajoissa tekemässä persjättöä mentiin ohi seuraavasta esteestä, ihan vaan sillä, että juoksin niin lujaa enkä muistanut pysähtyä pakkovalssaamaan. Nou hätä... positiivista! Toisella kerralla parempi ajoitus ja humps, sehän onnistui. Tästä sanoin kuvaamattoman helpottuneena melkein unohdin missä seuraava este oli ja siksi sinne tuli omia kiemuroita. Noh... uusi yritys ja sittenhän me päästiinkin jo maaliin yhtä ylimääräistä kiemuraa lukuunottamatta puhtaasti. Etenemä tällöin 4m/s... Olisin jo tyytynyt tähänkin, mutta tehtiin vielä kerran.

Radan alku meni kuin unelma, Wilson kurvasi tiukasti ja minä pysyin rytmissä mukana. Rytmin menettäminen on muuten syvältä... koko rata menee hirmuiseksi taisteluksi, jos rytmi häviää. Rytmi on hirveän vaikea saada takaisin, mutta kerran me onnistuttiin siinä. Kuitenkin, viimeinen keissi. Pistettiin molemmat kaikki peliin, yhtä ylimääräistä kiemuraa lukuunottamatta paras veto, nolla rata ja etenemä 4,3m/s... Voi taas olla Wilppikseen niin tyytyväinen... ja myös ehkä vähän itseenikin.

Aikoihin ei ole jalat olleet yhtä hapoilla ja paita niin hiestä märkä kuin eilisten treenien jälkeen. Mahtava fiilis pakko myöntää. Huippua! Kirjoittaminen on tänään vähän katkonaista, kun olen vieläkin vähän pilvissä. Tätä me just tarvittiin, hetken olikin jo tuntunut että junnattiin paikoillamme... Ollaan me sittenkin kehitytty ja kehitytään kokoajan!



Loppuun vielä misskesäkoira kilpailijat...




2 kommenttia:

  1. Hyvä Wilson! :) Ei sulla olisi pistää ratapiirrosta tai videota näytille, olisi hauska kokeilla itekin :D

    VastaaPoista
  2. Joo, mä laitan ratapiirroksen tähän, kunhan meen koneelle ja kerkeen tehdä sen :)

    VastaaPoista