3. syyskuuta 2012

Tulevaisuuden urasuunnitelmia

Aloitettiin tänään Wilsonin kanssa agilityn basic kurssi ja tehtävänä olivat irtoamiset suoralla estelinjalla sekä valssaaminen. Wilson teki vaihtelevasti, välillä onnistui juuri nappiin ja välillä taas sinkoiltiin minne sattuu. Tämä treenaaminen kuitenkin sai minut pohtimaan mitä haluan Wilsonin elämältä. Mikään kiire meillä ei ole, enkä halua treenata sen kanssa liian vaikeita juttuja. Tänään tuntui, että se työskenteli melkoisen äärirajoilla omiin taitoihinsa nähden. Käydään vielä ensi viikolla katsastamassa tunti ja jos edelleen tuntuu siltä, että tehtävät ovat Wilsonille haastavia, ajattelin käydä tunneilla Ennin kanssa. En halua, että Wilson kokee agilityn epämiellyttäväksi liian vaikeiden tehtävien takia. Tänäänkään Wilson ei pitänyt agilityä epämiellyttävänä, ei missään tapauksessa. Häntä heilui ja silmät paloivat esteille. Itselleni tuli vain tällainen hassu tunne.

Joka tapauksessa tämän kurssin jälkeen, Wilson saa pitää treenitauon ja sulatella oppimiaan asioita. Päätin, että hion perustottelevaisuutta talven ajan ihan kotosalla. Tähän päätökseen osa syynä myös alkanut koulu, pitkä pimeä matka hallille sekä muut kiireet. Itsellekään ei ole mielekästä pitkän koulupäivän jälkeen lähteä ajelemaan 25km hallille treenaamaan. Agility on silti ehdottomasti se Wilsonin juttu ja jos meillä on jossain vaiheessa mahdollisuus, käydään kyllä hallilla tai kentällä treenaamassa helpompia juttuja ihan itsenäisesti myös tällä treenitauolla. Ennin kanssa meneteltiin aikoinaan samalla tavalla, pentuna käytiin babe ja basic, pidettiin vuoden tauko ja palattiin kentille entistä ehompana ja vähän järkeäkin päässä. Ja ehkä juuri sitä Wilsonkin nyt kaipaa... edes herneen kokoisia aivoja.

Ennin kuulumisista sen verran, että sain tänään tosi miellyttävän sähköpostin. Meille oli vapautunut paikka KPSH:n agility harkkoihin sunnuntaille. Matka lyhenee noin 70% ja treenaaminen on muutenkin tuolla opiskelubudjetille sopivampaa. Mennään kokeilemaan sinne jo ensi sunnuntaina! Toivottavasti Enni esiintyy edukseen...

Näihin mietteisiin, näihin tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti