12. toukokuuta 2013

La Liberteé

Sukuposti ei näköjään antanut linkittää kaverin ottamaa kuvaa... joten pääkuva tulossa myöhemmin :D
Tällainen neiti on siis liittynyt enemmän ja vähemmän meidän remmiin. Tiedä siitä miten pysyvästi, toivottavasti pitkäksikin aikaa. Tällä hetkellä tamma taitaa kulkea statuksella liikutettava, mutta kesällä olisi tarkoitus vuokrata ja sitten ehkä mahdollisesti joskus hamassa tulevaisuudessa ostaa ihan omaksikin, jos vaan rahaa alkaisi kasvaa puussa ja yhteispeli jatkaa sujumistaan. Neiti kuitenkin kuuluu omaan melkein joka päiväiseen elämääni tiiviisti ja on opettanut minulle ihan valtavasti kaikkea uutta. Olen myös menettänyt tammalle sydämeni.

Ajattelin siis lisätä tänne blogiin aina välillä myös tekstiä ratsastuksista ja valmennuksista, joten on kai aiheellista hieman esitellä uutta tulokasta.

Kyseessä on siis vuonna heinäkuussa 2001 syntynyt tamma - Iris, jonka olen tuntenut ihan pienestä pitäen. Tamma on oman tallimme kasvatteja ja sen emänä on hieno koulutamma La Folie ja isänä ihan oikea esteheppa Lancetto NLD. Iris on rakastaa koko sydämestään hyppäämistä ja se tekeekin tästä meidän yhteiselosta vähän koomista. Kouluratsastaja + estehevonen. Iris on kuitenkin väläytellyt koulutunneilla hienoja lisäyksiä ja muutenkin siitä on kuoriutumassa myös varsin pätevä kouluratsu. Toisaalta asialla on myös kääntöpuoli, sillä myös tämä vannoutunut kouluratsastaja on uskaltautunut ylittämään keppejä tällä estetykillä.


Luonteeltaan Iris on Nainen isolla N:llä. Mieliala vaihtelee ja välillä on hirveän kivaa ja välillä ei yhtään huvita. Huumorin kanssa näistä ei huvita tilanteista on onneksi aina selvitty, vaikka täydellinen stoppi kesken tunnin saikin ratsastajan huumorintajun koville. Tamma ei ole missään nimessä helppo ratsastaa. Erittäin tarkka suustaan ja liian hitaat pidätteet saavat tytön juoksemaan karkuun. Oma osaaminen on kokoajan äärirajoilla ja mikäs sen parempaa... oppiipahan aina vain paremmaksi! Ja onnistumiset tuntuvat varmasti hyviltä. Paljon on tekemistä ja paljon opittavaa. Toivottavasti meidät joskus nähdään kisoissakin. Nähtäväksi jää.


ANTAKAA LISÄKSI KOMMENTTIA UUDESTA ULKOASUSTA!

1 kommentti:

  1. Tosi tyylikäs tää uus ulkoasu! Mut voisko kuvat olla aavistuksen isompia? :)

    VastaaPoista